|
Friss húsok, belsőségek
félhúsok
félsertés (lehúzott) |
|
|
félsertés (bőrös) |
|
|
darabolt részek
karaj |
|
|
comb |
|
|
lapocka |
|
|
lágyékos (dagadó) |
|
|
tarja |
|
|
oldalas |
|
|
első csülök |
|
|
hátsó csülök |
|
|
köröm |
|
|
belsőségek
máj |
|
|
tüdő |
|
|
velő |
|
|
vese |
|
|
szív |
|
|
nyelv |
|
|
lép |
|
|
Húskészítmények
füstölt termékek
hagyományos érleléssel készült akác-, tölgy- és bükkfával füstölt termékek
füstölt csemegeszalonna |
|
|
angol szalonna |
|
|
füstölt toka |
|
|
kolozsvári szalonna |
|
|
füstölt hasalja szalonna |
|
|
füstölt fej |
|
|
füstölt láb |
|
|
füstölt húsoscsont |
|
|
füstölt csülök |
|
|
füstölt oldalas |
|
|
füstölt tarja |
|
|
füstölt darabolt comb |
|
|
füstölt kötözött sonka |
|
|
füstölt paraszt comb |
|
|
füstölt paraszt lapocka |
|
|
füstölt bőr |
|
|
füstölt darabolt lapocka |
|
|
kolbászok
házias receptúra alapján készült disznótoros termékek
sült termékek
egyéb termékek
|
|