Cégünkről néhány szóban, röviden

A céget 1991-ben alapította Klajzsovics Ferenc tulajdonos, melyet 1995-ben teljesen átalakított, majd az évek folyamán folyamatosan bővített. Napjainkra a cég már nem csak vágóhíd és feldolgozó üzem, hanem boltokat is üzemeltető vállalkozássá bővült. A fejlődés kulcsa a vásárlók igényeinek felmérése és folyamatos kielégítése, valamint a piaci változások követése. Ennek következtében az üzem folyamatosan és tervszerűen fejlődik. A termékköre is szélesedett, húsipari készítmények gyártásával. A döntések előkészítésében természetesen az élelmiszerbiztonság kulcsszerepet játszik. Éppen ezért húskészítményeink hagyományos módon készülnek. Az üzem HACCP minőségbiztosítási és SEUROP sertésminősítő rendszerrel rendelkezik. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hazai alapanyagot vásároljon és jó minőségű árut készítsen és forgalmazzon. Ezért a kft. megalakulása óta 5 hazai sertéstelepről vásárol sertést. A saját boltjaink lehetőséget teremtenek arra, hogy a vásárlóinkat közvetlenül is megszólíthassuk, ugyanis a vásárlói bizalom megtartása a vállalati stratégia fontos része.